Aplikasi Penampil Presentasi PPT Online Gratis

Unggah file PPT kanggo ndeleng slide presentasi minangka gambar.

Powered by aspose.com lan aspose.cloud .

* By uploading your files or using our service you agree with our Terms of Service and Privacy Policy.


Carane mbukak presentation PPT nggunakake Aspose.Slides Viewer

Carane mbukak presentation PPT nggunakake Aspose.Slides Viewer

  1. Klik Selehake utawa unggah file sampeyan .
  2. Pilih presentasi PPT sing pengin dibukak lan dideleng ing piranti.
  3. Enteni Aspose Viewer kanggo proses lan mbukak file.

Sawise ngunggah lan mbukak presentasi, sampeyan bisa nindakake tugas iki:

  • Zoom : zoom-in lan zoom-out.
  • Navigasi liwat slide sawijining.
  • Gunakake macem-macem mode : mode layar wutuh, mode slideshow, lsp.
  • Unduh file kasebut minangka file PowerPoint, gambar, PDF, utawa ing format liyane.

Cathetan: Kita mbusak kabeh file saka server sawise 24 jam. Yen sampeyan entuk link download kanggo nuduhake presentasi sampeyan, link kasebut bakal mandheg kerja sawise 24 jam.

 

Aspose PPT Viewer App minangka panampil utawa maca presentasi online sing gratis lan gampang digunakake. Sampeyan bisa mbukak presentasi saka komputer (Windows, macOS) utawa smartphone (Android, iOS). Cukup upload file sampeyan. Ora ana instalasi piranti lunak sing dibutuhake.

Sampeyan bisa nggunakake aplikasi Viewer kanggo nampilake slide (utawa nuduhake presentasi) menyang wong. Yen perlu, sampeyan uga bisa nuduhake link presentation (utawa slide) sauntara karo wong. Aplikasi PPT Viewer nuduhake saben slide presentasi minangka gambar, yaiku format sing trep sing nglindhungi saka nyunting lan nyalin.

Antarmuka intuisi PPT Viewer App ngidini sampeyan nindakake tugas dhasar iki: navigasi liwat kaca geser, nggedhekake slide presentasi, mirsani slide presentasi ing menu navigasi, download presentasi lengkap ing format asli utawa download slide presentasi minangka gambar.



Aplikasi Aspose liyane sing sampeyan pengin nyoba: Aplikasi web kolase kanggo nggawe kolase lan nggabungake foto JPG; Aplikasi web video kanggo ngowahi presentasi dadi video.

Waca artikel babagan mbukak utawa ndeleng presentasi: Cara Mbukak lan Ndeleng Presentasi Tanpa PowerPoint utawa Kantor

Aspose.Slides for .NET

Aspose.Slides Viewer

  • PowerPoint Reader, PowerPoint Viewer, lan PowerPoint Player ing siji aplikasi Aspose.Slides.
  • Bukak file PowerPoint ing format apa wae: PPT utawa PPTX .
  • Gunakake PowerPoint Web Viewer gratis kanggo mbukak file PPT.
  • Powerful PowerPoint Viewer minangka alternatif kanggo Windows 10 PC, smartphone Android, iPhone, lan piranti liyane.
  • PowerPoint Viewer kanggo sistem 64-bit utawa 32-bit.
  • PPT Viewer ndhukung format file .ppt.
  • App kalebu PowerPoint Slide Viewer kanggo kabeh edisi Microsoft PowerPoint anyar: PowerPoint 2010, 2013, 2016, lan 2019.
  • Gunakake PowerPoint Viewer kanggo nuduhake presentasi ing rapat bisnis, konferensi umum, standup saben dina, rapat online, lsp.

FAQ

  1. Kepiye cara mbukak presentasi PPT kanthi online tanpa PowerPoint?
    Kanthi Penampil Presentasi gratis Aspose, sampeyan bisa mbukak lan ndeleng presentasi apa wae saka piranti utawa OS apa wae: Windows, macOS, Android, iOS, lsp.
  2. Apa aku bisa mbukak PowerPoint online?
    ya wis. Kanthi aplikasi PPT Viewer iki, sampeyan bisa mbukak file PowerPoint (PPT) sing akeh digunakake kanthi online.
  3. Operasi apa sing kasedhiya ing Viewer online?
    Sampeyan bisa nindakake akeh operasi: Bukak mode layar wutuh, gunakake ringkesan slide, nemtokake wektu muter otomatis, lan liya-liyane.
  4. Apa PPT Presentation Viewer gampang digunakake?
    Ya, app iku gampang banget kanggo nggunakake. Sampeyan mung kudu ngunggah file presentasi kanggo mbukak utawa ndeleng. Sampeyan banjur bisa ngalih menyang mode layar wutuh, contone.
  5. Apa aku bisa mbukak PowerPoint ing browser?
    Ya, sampeyan bisa. Ing kaca Aspose' Viewer, sampeyan mung kudu ngunggah presentasi kanggo mbukak lan ndeleng isine.
  6. Apa aku bisa ngowahi PPT dadi PPTX?
    ya wis. Kanggo nindakake iki, sampeyan bisa nggunakake konverter PPT menyang PPTX online gratis.
  7. Apa ana watesan ing file sing diunggah?
    Kanggo presentasi siji, ukuran file maksimal yaiku 35 MB lan jumlah slide maksimal yaiku 50. Yen sampeyan kudu ndeleng presentasi sing ngluwihi 35 MB utawa ngemot luwih saka 50 slide, disaranake sampeyan nggunakake Aspose PowerPoint Splitter kanggo mbagi slide dadi. sawetara presentations. Sampeyan banjur bisa mbukak utawa mbukak presentasi sing dipikolehi kanthi individu.
Fast and easy

Cepet lan Gampang Gunakake Viewer

Upload dokumen sampeyan. Navigasi liwat slide. Pilih mode tampilan sing disenengi.
Anywhere

Dhukungan kanggo Kabeh Platform

Gunakake aplikasi Viewer ing komputer apa wae (mesin Windows utawa mac) utawa smartphone (piranti Android utawa iPhone). Kabeh file diproses ing server kita. Sampeyan ora kudu nginstal piranti lunak utawa plug-in.
High quality

Kualitas Viewer

Kabeh file diproses nggunakake Aspose.Slides API , sing digunakake ing akeh perusahaan Fortune 100 ing 114 negara.

Viewers Didhukung Liyane

Kita nyedhiyakake pamirsa sing digunakake kanggo mbukak akeh format file liyane. Mangga, bukak dhaptar ing ngisor iki.