Splitter PowerPoint online

Pisah PowerPoint PPT dadi pirang-pirang file. Pisah PPT utawa PPTX.

Powered by aspose.com lan aspose.cloud .

* By uploading your files or using our service you agree with our Terms of Service and Privacy Policy.


Dibagi dadi file sing kapisah



Dibagi dadi siji file

 
Cara pamisah presentasi PowerPoint

Cara pamisah presentasi PowerPoint

  1. Klik Selehake utawa unggah file sampeyan .
  2. Pilih PowerPoint sing pengin dipisahake komputer.
  3. Nemtokake paramèter pamisah sing disenengi. Utawa sampeyan bisa nggunakake setelan pamisah gawan.
  4. Pilih format sing disenengi kanggo file asil. Utawa sampeyan bisa nggunakake pilihan standar (PDF).
  5. Klik tombol Split .
  6. Enteni nalika Aspose Splitter nindakake pakaryane.
  7. Klik tombol DOWNLOAD SAIKI .
    Utawa sampeyan bisa ngetik alamat email lan klik lambang pesen. Alamat email bakal nampa link download.
 

Aspose.Slides Splitter App digunakake kanggo pamisah slide ing presentations (PPTX, PPT, ODP, lan liyane), template presentation, lan presentation slide show.

  • Pisah PPTX, PPT dadi pirang-pirang file utawa kapisah
  • Pisah PPTX, PPT geser menyang file PowerPoint sing kapisah
  • Pisah PowerPoint, presentasi, cithakan, utawa tayangan slide ing format iki: PPT, PPTX, POTM, PPSX, ODP
  • Simpen asil ing format apa wae: PDF, PPTX, PPT, lsp
  • Gunakake pilihan pamisah sing disenengi: pamisah miturut sawetara geser, pamisah saben geser, pamisah slide ganjil lan malah, pamisah kanthi nomer geser.


Aplikasi Aspose liyane sing sampeyan pengin nyoba: Aplikasi web Viewer kanggo ndeleng presentasi PowerPoint kanthi online; Aplikasi web editor kanggo nyunting presentasi online.

Waca artikel babagan pamisah presentasi PowerPoint: Cara pamisah PowerPoint dadi pirang-pirang file

FAQ

  1. Kepiye carane misahake Presentasi PowerPoint?
    Gunakake PowerPoint Splitter ing kaca iki.
  2. Apa aku bisa pamisah presentasi PPT kanthi nomer slide?
    Ya, sampeyan bisa pamisah presentasi kanthi nomer slide. Cukup ketik nomer geser, pisahake angka kasebut kanthi spasi utawa koma, lan nerusake operasi pamisah.
  3. Apa aku bisa pamisah presentation lan nyimpen minangka file liyane?
    ya wis. Sampeyan bisa pamisah presentasi kanggo njupuk PDF, gambar (JPEG utawa PNG), utawa file liyane.
  4. Apa format PowerPoint utawa presentasi sing didhukung Splitter?
    Aspose Splitter ndhukung format iki: PPTX, PPT, lan ODP.
  5. Apa ukuran file maksimal sing bisa diunggah?
    100MB minangka ukuran file maksimal sing diidini.
  6. Bisa dipercaya Aspose Splitter?
    Ya, sampeyan bisa. Aspose Splitter aman kanggo nggunakake. Kabeh file sing diunggah disimpen ing server sing aman kanggo mesthekake ora ana sing ngakses data sampeyan. File sing diunggah uga bakal dibusak sawise 24 jam.
Fast and easy

Cepet lan Gampang Pisah

Unggah presentasi, nemtokake paramèter lan opsi sing disenengi, banjur klik Pisah . Sampeyan banjur njaluk link download.
Anywhere

Pisah saka ngendi wae

PowerPoint Splitter kita bisa digunakake ing kabeh platform: Windows, Mac, Android, lan iOS. Kabeh file diproses ing server kita. Ora ana plugin utawa instalasi piranti lunak sing dibutuhake.
High quality

Pamisahan Kualitas

Proses pamisahan didhukung dening Aspose.Slides API sing misuwur ing industri, sing akeh digunakake ing akeh perusahaan Fortune 100 ing 114 negara.

Splitters Didhukung liyane

Sampeyan bisa pamisah dokumen ing format liyane. Waca Splitters kanggo file liyane ing ngisor iki.