Kunci utawa Sandi Jaga PowerPoint

Setel sandhi kanggo ngunci PowerPoint. Nyegah nyunting utawa ndeleng sing ora sah.

Powered by aspose.com lan aspose.cloud .

* By uploading your files or using our service you agree with our Terms of Service and Privacy Policy.


Carane Sandi Nglindhungi PowerPoint Online

Carane Sandi Nglindhungi PowerPoint Online

  1. Klik Selehake utawa unggah file sampeyan .
  2. Pilih presentasi PowerPoint sing pengin dilindhungi sandhi utawa dikunci ing komputer.
  3. Ketik sandhi sing pengin digunakake kanggo proteksi suntingan utawa proteksi tampilan .
  4. Yen sampeyan pengin pangguna ndeleng pesen sing nyatakake yen lagi ndeleng salinan pungkasan presentasi, centhang kothak teks Tandhani minangka pungkasan.
  5. Klik PROTECT NOW .
    PowerPoint sampeyan bakal dienkripsi nganggo sandhi sing diwenehake.
  6. Klik DOWNLOAD SAIKI .
    Utawa sampeyan bisa ngetik alamat email lan klik lambang pesen. Alamat email bakal nampa link download.
Cathetan: Kabeh file sing diunggah bakal dibusak saka server kita sawise 24 jam. Kabeh link download sing digawe bakal mandheg sawise 24 jam.
 

Aspose.Slides Lock App minangka aplikasi online sing digunakake kanggo ngunci, ndhelik, utawa nglindhungi sandhi presentasi kanggo nyegah tampilan, nyunting, utawa nyalin sing ora sah. Nggunakake layanan ing kene, sampeyan uga bisa menehi tandha presentasi minangka final kanggo ngandhani pangguna yen lagi ndeleng salinan pungkasan lan tumindak iki bisa nyuda nyunting.

  • Ngunci PowerPoint. Kunci PPT utawa PPTX
  • Sandi nglindhungi PowerPoint. Sandi nglindhungi PPT utawa PPTX
  • Watesi akses menyang presentation.

FAQ

  1. Kepiye cara ngunci PowerPoint kanthi online?
    Sampeyan bisa nggunakake layanan Aspose Lock utawa Sandi Protect PowerPoint kanggo ngunci presentasi kanthi cepet.
  2. Kepiye cara nglindhungi presentasi PowerPoint kanthi sandi?
    Nggunakake layanan Aspose Lock utawa Sandi Protect PowerPoint , sampeyan nglindhungi presentasi PowerPoint nganggo sandhi.
  3. Bisa sandi nglindhungi presentation kanggo nyegah tampilan?
    Ya, sampeyan bisa ngunci presentasi nganggo sandhi sing njamin mung pangguna sing duwe sandhi bisa mbukak lan ndeleng isi PowerPoint sampeyan.
  4. Bisa sandi nglindhungi presentation kanggo nyegah editing?
    Ya, sampeyan bisa ngunci presentasi nganggo sandhi sing njamin mung pangguna sing duwe tembung sandhi sing bisa ngowahi PowerPoint sampeyan.
  5. Apa format presentasi sing didhukung kanggo operasi proteksi sandhi?
    Nggunakake Aspose Lock utawa Sandi Protect PowerPoint layanan, sampeyan bisa sandi nglindhungi presentations ing format iki: PPT, PPTX, ODP, etc.
  6. Kepiye carane mbukak kunci PowerPoint?
    Kanggo mbukak kunci presentasi PowerPoint sing dilindhungi nganggo sandhi sing dikenal, gunakake layanan Aspose Remove PowerPoint Password .
Fast and easy

Cepet lan Gampang-kanggo-nggunakake Service

Kunci utawa sandhi nglindhungi PowerPoint ing sawetara langkah.
Anywhere

Nglindhungi PowerPoint saka ngendi wae

Layanan perlindungan PowerPoint kita bisa digunakake ing kabeh platform lan piranti: Windows, Mac, Android, lan iOS. Kabeh file diproses ing server kita. Ora ana plugin utawa instalasi piranti lunak sing dibutuhake.
High quality

Layanan sing Dipercaya lan Aman

Layanan perlindungan PowerPoint asale saka Aspose , panyedhiya API dipercaya sing digunakake ing akeh perusahaan Fortune 100 ing 114 negara.

Layanan Perlindhungan PowerPoint liyane sing Didhukung

Sampeyan uga bisa nglindhungi sandhi dokumen ing format liyane. Mangga, deleng dhaptar layanan ing ngisor iki.