Editor Presentasi Online Gratis

Editor presentasi kanggo nemokake & ngganti teks ing PowerPoint lan OpenOffice. Sunting teks, komentar, metadata ing presentasi liwat pencocokan data regexp.

Powered by aspose.com lan aspose.cloud .

* By uploading your files or using our service you agree with our Terms of Service and Privacy Policy.


Carane Redact file nggunakake Aspose.Slides Redaction

Carane Redact file nggunakake Aspose.Slides Redaction

  1. Klik ing area gulung file kanggo ngunggah file utawa seret & selehake file.
  2. Klik tombol "REDACT NOW", file bakal diunggah kanthi otomatis kanggo redact.
  3. Link download file bakal kasedhiya langsung sawise redact.
  4. Sampeyan uga bisa ngirim link menyang file menyang alamat email.
  5. Elinga yen file bakal dibusak saka server kita sawise 24 jam lan link download bakal mandheg bisa digunakake sawise periode wektu iki.
 

Aspose.Slides Redaction App punika editor presentation online cepet, nalika sampeyan kudu ngganti tembung tartamtu utawa frase ing presentation tanpa perlu kanggo ngerti antarmuka editor presentation Komplek. Aplikasi iki apik kanggo digunakake ing dalan lan saka piranti apa wae, nalika sampeyan kudu ngganti presentasi kanthi cepet.

Cukup ketik tembung kanggo golek lan tembung kanggo ngganti lan njaluk presentation diowahi. Sampeyan uga bisa nggunakake pencocokan ekspresi reguler kanggo nggoleki teks lan nyetel manawa telusuran kudu sensitif huruf cilik. Sampeyan bisa milih ing ngendi teks kudu diganti: isi utama, komentar, metadata utawa kabeh bebarengan.

Redaction App minangka aplikasi gratis sing diwenehake dening Aspose.Slides .

Aspose.Slides for .NET

Aspose.Slide Redaction

  • Temokake lan ganti teks ing presentasi PowerPoint lan OpenOffice.
  • Temokake lan ganti teks ing presentasi saka judhul, metadata, footer, header, komentar, lsp.
  • Temokake lan ganti nganggo teks lan ekspresi reguler sing cocog.
  • Temokake lan ganti kabeh tembung, frasa, tanda baca saka presentasi.
  • Temokake lan ganti teks ing slide lan presentasi.
Fast and easy

Cepet lan Gampang Redaction

Unggah dokumen sampeyan, pilih jinis format simpen banjur klik tombol Convert . Sampeyan bakal entuk link download sanalika file diowahi.
Anywhere

Ngonversi saka ngendi wae

Kerjane saka kabeh platform kalebu Windows, Mac, Android lan iOS. Kabeh file diproses ing server kita. Ora ana plugin utawa instalasi piranti lunak sing dibutuhake kanggo sampeyan
High quality

Kualitas Redaksi

Proses konversi didhukung dening Aspose.Slides API sing misuwur ing industri, sing akeh digunakake ing akeh perusahaan Fortune 100 ing 114 negara.