Deleng & Owahi Metadata PowerPoint

Deleng & sunting properti dokumen: judhul presentasi, tembung kunci, subyek, komentar, penulis kanggo format presentasi OpenOffice utawa PowerPoint.

Powered by aspose.com lan aspose.cloud .

* By uploading your files or using our service you agree with our Terms of Service and Privacy Policy.


Cara nyunting properti presentasi nggunakake aplikasi Aspose.Slides Metadata

Cara nyunting properti presentasi nggunakake aplikasi Aspose.Slides Metadata

  1. Bukak aplikasi Aspose.Slides Metadata.
  2. Klik ing area gulung file kanggo ngunggah presentasi utawa seret & selehake.
  3. Sampeyan bakal weruh tabel kanthi properti presentasi.
  4. Pilih ing antarane "Deleng Properti Dibangun" lan "Deleng Properti Kustom" ing sisih ndhuwur meja.
  5. Pencet tombol sunting ing sisih tengen properti sing pengin diowahi.
  6. Pencet "Busak kabeh" kanggo mbusak kabeh properti presentation.
  7. Kanggo ndownload presentasi kanthi properti presentasi sing diowahi, penet "Simpen".
  8. Pencet "Batal" kanggo mbatalake kabeh owah-owahan ing properti presentation.
 

Aspose.Slides Metadata App minangka panampil online lan editor properti dokumen ing presentasi. Ndeleng lan ngowahi presentation penulis, judhul lan subyek. Analisis tembung kunci presentasi lan tambahake. Jelajahi komentar presentasi. Setel jeneng perusahaan lan jeneng manajer. Akeh opsi liyane uga kasedhiya kanggo ndeleng lan nyunting:

  • Format layar presentasi
  • Cithakan aplikasi
  • Total wektu panyuntingan
  • Nuduhake gendera dokumen
  • kategori
  • Penciptaan, pungkasan disimpen lan wektu dicithak
  • Nomer revisi
  • Editor pungkasan

Aspose.Slides for .NET

Aspose.Slides Metadata

  • Ekstrak, sunting lan mbusak metadata saka presentasi PowerPoint lan OpenOffice.
  • Ganti properti dokumen kanthi online lan gratis.
  • Sunting jeneng perusahaan presentasi, penulis, manajer.
  • Ganti judhul presentasi, subyek, tembung kunci.
  • Sunting mbusak komentar presentasi, entuk nomer revisi.
  • Ekstrak tanggal nggawe, tanggal nganyari lan editor pungkasan.
  • Setel ukuran presentasi lan jeneng template presentasi.

FAQ

  1. Apa properti presentasi?
    Properti presentasi kalebu info presentasi dhasar minangka penulis, subyek, tembung kunci uga data sing luwih spesifik kayata total wektu panyuntingan, nomer revisi, editor pungkasan.
  2. Apa sing bisa ditindakake nganggo Aplikasi Metadata?
    Kaping pisanan, sampeyan bisa ndeleng kabeh properti presentasi sing dibangun lan khusus. Sampeyan uga bisa nyimpen, ngganti utawa mbusak metadata presentasi.
  3. Apa properti presentasi sing dibangun lan khusus?
    Properti presentasi sing dibangun diwenehake dening konsumen produk kaya PowerPoint. Properti customg bisa digawe dening pangguna.
  4. Apa aku bisa ngganti properti presentasi nganggo Aplikasi Metadata?
    ya wis. Unggah presentasi, ganti properti presentasi banjur pencet "Simpen" kanggo nyimpen presentasi kanthi properti sing diowahi.
Fast and easy

Metadata Cepet lan Gampang

Unggah dokumen sampeyan, pilih jinis format simpen banjur klik tombol Convert . Sampeyan bakal entuk link download sanalika file diowahi.
Anywhere

Ngonversi saka ngendi wae

Kerjane saka kabeh platform kalebu Windows, Mac, Android lan iOS. Kabeh file diproses ing server kita. Ora ana plugin utawa instalasi piranti lunak sing dibutuhake
High quality

Kualitas Metadata

Proses konversi didhukung dening Aspose.Slides API sing misuwur ing industri, sing akeh digunakake ing akeh perusahaan Fortune 100 ing 114 negara.

Editor Metadata liyane

Sampeyan uga bisa ndeleng utawa ngowahi metadata saka format file liyane. Mangga mirsani dhaptar ing ngisor iki.