Mlebu PowerPoint Presentation Online

Tandha online gratis kanggo konfirmasi kertas PowerPoint.

Powered by aspose.com lan aspose.cloud .

* By uploading your files or using our service you agree with our Terms of Service and Privacy Policy.





×


Cara mlebu presentasi online nganggo aplikasi Aspose.Slides Signature

Cara mlebu presentasi online nganggo aplikasi Aspose.Slides Signature

  1. Bukak aplikasi Aspose.Slides Signature.
  2. Klik ing area gulung file kanggo ngunggah presentasi utawa seret & selehake.
  3. Pilih jinis tandha presentasi saka dhaptar gulung: nggambar, teks dadi tandha gambar.
  4. Kanggo nggambar teken presentation: pilih werna teken lan tarik teken.
  5. Kanggo teken presentation teks: pilih werna teken banjur ketik teks teken.
  6. Kanggo tandha presentation gambar: upload file gambar.
  7. Pilih format file sing diasilake: PowerPoint PPT(X), PPS(X) POT(M) utawa Word, HTML, PDF, lsp. Pencet "Sign" banjur "Download Now" kanggo ngundhuh presentasi sing wis ditandatangani.
 

Aplikasi Aspose.Slides Signature digunakake kanggo nindakake konfirmasi kertas presentasi kanthi online lan cepet. Aplikasi kasebut nyedhiyakake sawetara jinis tandha presentasi: teken teks, teken gambar, teken gambar. Kanthi teken gambar, sampeyan bisa nggambar teken ing editor lan banjur aplikasi ing kabeh slide presentasi. Tandha diselehake ing pojok tengen ngisor minangka standar. Tandha gambar apik kanggo nglebokake teken perusahaan elektronik menyang saben slide kanggo ngenali pemilik. Werna gambar lan tandha teks bisa dipilih ing palet warna.

Aplikasi Tandha minangka aplikasi gratis sing diwenehake dening Aspose.Slides .

Aspose.Slides for .NET

Aspose.Slide Signature

  • Tandha presentasi PowerPoint PPT , PPTX lan fomats liyane.
  • Pilih gambar, teks utawa teken gambar kanggo presentasi.
  • Gunakake tandha email perusahaan menyang presentasi kanthi tandha gambar.
  • Nindakake konfirmasi kertas kanggo presentasi online.
  • Gunakake tandha elektronik kanggo presentasi digi-sign.

FAQ

  1. Apa jinis tandha presentasi sing ana?
    Sampeyan bisa menehi tandha presentasi nganggo teks, gambar utawa teken gambar. Kabeh tandha presentasi iki didhukung dening aplikasi online Aspose.Slides Signature.
  2. Ing endi tandha tangan presentasi diselehake?
    Tandha presentasi diselehake ing pojok tengen ngisor saben slide.
  3. Ing format apa presentasi sing wis ditandatangani bisa disimpen?
    Sampeyan bisa nyimpen ing sembarang PowerPoint, Word, PDF, HTML lan format liyane.
Fast and easy

Tandha presentasi PowerPoint PPT, PPTX lan fomats liyane.

Unggah dokumen sampeyan, pilih jinis format simpen banjur klik tombol Convert . Sampeyan bakal entuk link download sanalika file diowahi.
Anywhere

Ngonversi saka ngendi wae

Kerjane saka kabeh platform kalebu Windows, Mac, Android lan iOS. Kabeh file diproses ing server kita. Ora ana plugin utawa instalasi piranti lunak sing dibutuhake kanggo sampeyan
High quality

Kualitas Tandha

Proses konversi didhukung dening Aspose.Slides API sing misuwur ing industri, sing akeh digunakake ing akeh perusahaan Fortune 100 ing 114 negara.