Panelusuran Teks Online ing File PowerPoint & ODP

Aplikasi gratis kanggo nggoleki teks, pencocokan ekspresi reguler ing PowerPoint PPT, format presentasi PPTX & file OpenOffice ODP.

Powered by aspose.com lan aspose.cloud .

* By uploading your files or using our service you agree with our Terms of Service and Privacy Policy.


Carane nggoleki teks ing file nggunakake Aspose.Slides Search

Carane nggoleki teks ing file nggunakake Aspose.Slides Search

  1. Bukak aplikasi Aspose.Slides Search.
  2. Klik ing area gulung file kanggo ngunggah presentasi utawa seret & selehake.
  3. Ketik teks sing arep ditelusuri. Sampeyan uga bisa ngetik ekspresi reguler sing bakal digunakake kanggo nggoleki teks ing presentasi.
  4. Pencet "Unduh Saiki" kanggo entuk asil panelusuran teks ing presentasi. Berkas sing diasilake yaiku file .txt kanthi teks sing ditemokake.
  5. Elinga yen file presentasi bakal dibusak saka server kita sawise 24 jam lan link download bakal mandheg bisa digunakake sawise periode wektu iki.
 

Aspose.Slides Search App kanggo nemokake kabeh lawang saka tembung utawa frasa tartamtu ing dokumen presentasi. Telusuri teks kanthi pencocokan data sing tepat lan pencocokan ekspresi reguler. Aplikasi Panelusuran nemokake teks ing kabeh bagean presentasi: judhul, konten, footer, header, lsp.

Panelusuran App ngembangake kemungkinan nggoleki lan nganalisa teks presentasi. File asil ngemot dhaptar kabeh panggunaan teks ing presentasi. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo nggawe analisis konten presentasi, kanggo njelajah statistik teks presentasi. Aplikasi Panelusuran bisa digunakake kanggo file presentasi gedhe, ing ngendi telusuran PowerPoint standar ora bisa menehi gambaran lengkap babagan panggunaan tembung kasebut ing presentasi.

Aplikasi Panelusuran minangka aplikasi gratis sing diwenehake dening Aspose.Slides .

Aspose.Slides for .NET

Aspose.Slide Search

  • Temokake teks ing presentasi PowerPoint lan OpenOffice.
  • Gunakake telusuran PowerPoint online lan gratis.
  • Panelusuran Tembung / Frasa ing presentasi online.
  • Telusuri teks ing judhul, isi, footer utawa header.
  • Telusuri slide PowerPoint kanthi teks.
  • Gunakake pencocokan ekspresi biasa, cocog kasus kanggo nggoleki teks ing presentasi.

FAQ

  1. Kepiye carane nggoleki teks ing presentasi?
    Kanthi Aplikasi Panelusuran dening Aspose.Slides, gampang nemokake teks ing presentasi. Ketik teks sing dibutuhake utawa ekspresi reguler lan entuk asil.
  2. Apa asil saka aplikasi Panelusuran?
    Akibaté, sampeyan bakal entuk file .txt kanthi baris ing ngendi teks sing dibutuhake ditemokake ing presentasi.
  3. Ing format presentasi teks apa sing bisa digoleki nganggo Aplikasi Telusuri?
    Kabeh format presentasi PowerPoint: PPT (X), PPT (M), POT (M), lsp.
Fast and easy

Panelusuran Cepet lan Gampang

Unggah dokumen sampeyan, pilih jinis format simpen banjur klik tombol Convert . Sampeyan bakal entuk link download sanalika file diowahi.
Anywhere

Ngonversi saka ngendi wae

Kerjane saka kabeh platform kalebu Windows, Mac, Android lan iOS. Kabeh file diproses ing server kita. Ora ana plugin utawa instalasi piranti lunak sing dibutuhake kanggo sampeyan
High quality

Kualitas Panelusuran

Proses konversi didhukung dening Aspose.Slides API sing misuwur ing industri, sing akeh digunakake ing akeh perusahaan Fortune 100 ing 114 negara.

Panelusuran Didhukung Liyane

Sampeyan uga bisa nggoleki ing format file liyane. Mangga mirsani dhaptar ing ngisor iki.