Gawe Kolase Online Gratis

Gabung foto. Nggabungake gambar. JPG, PNG.

Powered by aspose.com lan aspose.cloud .

Cara Gabung Foto Nggunakake Aspose Collage Maker

Cara Gabung Foto Nggunakake Aspose Collage Maker

  1. Pilih tata letak kolase utawa cithakan.
  2. Unggah file kanthi ngeklik lambang gambar. .
  3. Klik Gawe KOLAJE.
  4. Klik UNDUH SAIKI.
    Utawa sampeyan bisa ngetik alamat email lan klik lambang pesen. Alamat email bakal nampa link download.
Cathetan: Kabeh file sing diunggah bakal dibusak saka server kita sajrone 24 jam. Kabeh link download mandheg bisa digunakake sawise 24 jam.
 

Aspose.Slides Collage Maker minangka aplikasi online gratis kanggo nggawe kolase lan nggabungake gambar. Iki nyedhiyakake cithakan kolase sing nuduhake carane foto sampeyan digabung dadi gambar siji.

Kolase minangka kumpulan foto loro utawa luwih ing siji tata letak. Apa sampeyan pengin nggabungake rincian ing gambar, crita karo gambar, njlèntrèhaké pandhuan babagan nggunakake produk, kolase mbantu wong nggambarake samubarang kanthi cara sing ora bisa ditindakake dening foto siji.

Nggunakake Aspose Collage Maker, sampeyan bisa nggawe kolase estetis lan artistik.

Aspose.Slides for .NET

Aspose.Slides Collage Maker

  • Pilih template kanggo kolase gambar.
  • Gabung foto lan gabungke gambar.
  • Nggawe kolase saka gambar.
  • JPG menyang JPG, PNG nganti PNG, lsp.

FAQ

  1. Kepiye carane nggawe kolase foto?
    Cukup pilih cithakan utawa tata letak kolase, upload foto, banjur download gambar sing diasilake.
  2. Apa aku bisa nggawe kolase ing telpon?
    ya wis. Sampeyan bisa nggunakake Aspose Collage Maker kanggo nggabungake foto ing kabeh piranti lan platform: iPhone lan iPads (iOS), piranti Android, PC (Windows), mac (macOS).
  3. Apa aku bisa nggabungake foto kanthi gratis?
    ya wis. Aspose Collage Maker gratis. Sampeyan bisa digunakake kanggo nggabungake foto.
  4. Kepiye carane nggabungake foto dadi siji gambar?
    Gunakake Aspose Free Collage Maker.
  5. Apa Aspose Collage Maker aman kanggo digunakake?
    ya wis. Aspose Collage Maker—sering digunakake kanggo nggabungake utawa nggabungake foto—yaiku aplikasi web sing aman lan dipercaya. Aspose nggunakake HTTPS kanggo ngamanake transfer file. Aspose mbusak kabeh data sajrone 24 jam.
Fast and easy

Panggabungan Cepet lan Gampang

Pilih tata letak kolase, upload file, banjur klik GAWE KOLASE . Sawise file diproses, sampeyan entuk link download.
Anywhere

Gabung saka ngendi wae

Collage Maker kita bisa digunakake ing kabeh platform: Windows, Mac, Android, lan iOS. Kabeh file digabung lan diproses ing server kita. Ora ana plugin utawa instalasi piranti lunak sing dibutuhake.
High quality

Aman Gabungan

Layanan gabungan foto kasebut saka Aspose , panyedhiya API sing dipercaya digunakake ing akeh perusahaan Fortune 100 ing 114 negara.

Alat Aspose liyane

Aspose nyedhiyakake alat liyane kanggo nggabungake foto lan nggawe kothak foto.