Bukak PPSM Slide Show Online

Pembaca online PPSM kanggo ndeleng pertunjukan slide PowerPoint kanthi gratis.

Powered by aspose.com lan aspose.cloud .

* By uploading your files or using our service you agree with our Terms of Service and Privacy Policy.


Carane mbukak presentation nggunakake Aspose.Slides Viewer

Carane mbukak presentation nggunakake Aspose.Slides Viewer

  1. Bukak aplikasi Aspose.Slides Viewer.
  2. Klik ing area gulung kanggo ngunggah utawa nyeret & nyelehake file presentasi.
  3. Sampeyan bakal kanthi otomatis dialihake menyang panampil presentasi.
  4. Saiki, sampeyan bisa ndeleng presentasi, nggunakake: zoom-in, zoom-out, navigasi kaca, mode layar wutuh, mode slideshow, lsp.
  5. Download file ing PowerPoint, gambar, html utawa format liyane.
  6. Elinga yen file asil bakal dibusak saka server kita sawise 24 jam lan link download bakal mandheg bisa digunakake sawise periode wektu iki.
 

Aspose.Slides Viewer App minangka panampil presentasi sing disederhanakake lan cepet, nalika sampeyan kudu mbukak presentasi saka piranti apa wae lan ing ngendi wae. Gunakake kanggo nduduhake presentasi kanthi online, nuduhake tautan presentasi (utawa geser) menyang wong liya. Aplikasi Viewer nuduhake saben slide presentasi minangka gambar, minangka cara sing gampang kanggo nglindhungi saka nyunting lan nyalin. Antarmuka App Viewer sing gampang nyedhiyakake operasi dhasar kanggo: navigasi kaca geser, zoom slide presentasi, mirsani slide presentasi ing menu navigasi, download kabeh presentasi ing format asli utawa download slide presentasi minangka gambar.

Viewer App minangka aplikasi gratis sing diwenehake dening Aspose.Slides .

Aspose.Slides for .NET

Aspose.Slides Viewer

  • PowerPoint Reader, PowerPoint Viewer lan PowerPoint Player ing siji aplikasi Aspose.Slides.
  • Bukak sembarang format presentasi PowerPoint lan OpenOffice: PPT , PPTX , ODP .
  • Gunakake PowerPoint Web Viewer online lan gratis kanggo mbukak PPT , PPTX online lan ndeleng file PPS , ODP .
  • Alternatif PowerPoint Viewer sing kuat kanggo Windows 10, iPad, Android lan piranti liyane.
  • PowerPoint Viewer kanggo sistem 64 bit utawa 32 bit.
  • App kalebu PowerPoint Viewer kanggo versi paling anyar utawa liyane: PowerPoint Viewer 2010, 2013, 2016, 2019.
  • Gunakake PowerPoint Player kanggo nduduhake presentasi ing: rapat bisnis, konferensi umum, standup saben dina, rapat online, lsp.

FAQ

  1. Kepiye cara mbukak presentasi PPSM kanthi online tanpa PowerPoint?
    Kanthi Penampil Presentasi PPSM sampeyan bisa mbukak lan ndeleng kanthi online saka piranti apa wae lan OS: Windows, MacOS, Android, lsp.
  2. Apa aku bisa mbukak PPSM PowerPoint kanthi online?
    Ya, kanthi aplikasi PPSM Viewer, sampeyan bisa mbukak format PowerPoint apa wae kanthi online.
  3. Operasi endi sing kasedhiya ing Tampilan PPSM online?
    Opsi kayata mode layar wutuh, ringkesan slide, timer puter otomatis kasedhiya ing Aplikasi Penampil Presentasi PPSM.
  4. Apa PPSM Presentation Viewer gampang digunakake?
    Aplikasi kasebut minangka aplikasi sawetara langkah: mung nyelehake file presentasi PPSM kanggo ndeleng, aktifake mode layar wutuh, pilih timer muter otomatis lan nikmati slideshow.
  5. Apa ana watesan ing file sing diunggah?
    Kanggo presentasi siji, ukuran file maksimal yaiku 35 MB lan jumlah slide maksimal yaiku 50. Yen sampeyan kudu ndeleng presentasi sing ngluwihi 35 MB utawa ngemot luwih saka 50 slide, disaranake sampeyan nggunakake Aspose PowerPoint Splitter kanggo mbagi slide dadi. sawetara presentations. Sampeyan banjur bisa mbukak utawa mbukak presentasi sing dipikolehi kanthi individu.
Fast and easy

Viewer Cepet lan Gampang

Unggah dokumen sampeyan, pilih jinis format simpen banjur klik tombol Convert . Sampeyan bakal entuk link download sanalika file diowahi.
Anywhere

Ngonversi saka ngendi wae

Kerjane saka kabeh platform kalebu Windows, Mac, Android lan iOS. Kabeh file diproses ing server kita. Ora ana plugin utawa instalasi piranti lunak sing dibutuhake kanggo sampeyan
High quality

Kualitas Viewer

. Kabeh file diproses nggunakake Aspose API, sing digunakake dening akeh perusahaan Fortune 100 ing 114 negara.

Viewers Didhukung Liyane

Sampeyan uga bisa ndeleng akeh format file liyane. Deleng dhaptar lengkap ing ngisor iki.