Gratis PowerPoint PPT Gabung Online

Gabung PPT online karo format presentasi apa wae.

Powered by aspose.com lan aspose.cloud .

* By uploading your files or using our service you agree with our Terms of Service and Privacy Policy.

* By uploading your files or using our service you agree with our Terms of Service and Privacy Policy.

Opsional upload file master gaya (file presentasi apa wae)


Pengin nggawe app Gabung presentation padha? Sinau carane nindakake ing kene .

Cara nggabungake presentasi nggunakake Aspose.Slides Merger App

Cara nggabungake presentasi nggunakake Aspose.Slides Merger App

  1. Bukak aplikasi Aspose.Slides Merger.
  2. Klik ing area gulung pisanan kanggo ngunggah utawa nyeret & nyelehake file presentasi.
  3. Klik ing area gulung kapindho kanggo ngunggah file master gaya, yen sampeyan pengin aplikasi menyang presentasi sing digabung.
  4. Pilih format file asil. Sampeyan bisa nggabungake presentasi menyang format presentasi PowerPoint utawa akeh format liyane.
  5. Klik tombol "Gabung" kanggo miwiti nggabungake presentasi.
  6. Ngundhuh utawa ngirim file gabungan minangka email. Yen file asil duwe format presentasi PowerPoint, sampeyan bisa ndeleng.
  7. Elinga yen file asil bakal dibusak saka server kita sawise 24 jam lan link download bakal mandheg bisa digunakake sawise periode wektu iki.
 

Aspose.Slides Merger App iku sawijining app online kanggo èfèktif nggabung pesawat saka file presentation saka format PowerPoint siji menyang liyane. Antarmuka aplikasi sing fleksibel ngidini nggawe macem-macem skenario gabungan kaya ing ngisor iki:
1. gabungke file PowerPoint saka format sing padha menyang siji file;
2. gabungke file Slide Master menyang file presentasi kanggo ngganti gaya presentasi sing diasilake;
3. ngganti gaya macem-macem presentasi ing siji klik, kanthi nggabungake file Slides Master menyang wong-wong mau;
4. milih urutan presentasi gabungan;
5. gabungke PowerPoint saka macem-macem format file menyang siji format presentation;
6. gabungke file PPT menyang PDF, DOC(X), JPEG, HTML lan liya-liyane.

Aplikasi Aspose liyane sing sampeyan pengin nyoba: Aplikasi web kolase kanggo nggawe kolase lan nggabungake foto JPG; Konverter PowerPoint menyang Word kanggo ngowahi presentasi dadi dokumen Word.

Aspose.Slides for .NET

Aspose.Slide Panggabungan

  • Gabung dokumen PowerPoint lan OpenOffice.
  • Gabung sawetara file presentasi PPT , PPTX lan PowerPoint.
  • Gabungke macem-macem format file PPT , PPTX , PowerPoint dadi siji.
  • Aplikasi template PowerPoint kanthi nggabungake Slide Master menyang presentasi.
  • Gunakake maneh slide presentasi PowerPoint sing digabung.
  • Pilih urutan file presentasi gabungan.
  • Ngganti desain presentasi PowerPoint.
  • Setel tema menyang presentasi PowerPoint.

FAQ

  1. Apa aplikasi PowerPoint Merger?
    PowerPoint Merger njupuk presentasi sing diunggah lan nggabungake dadi siji dokumen PowerPoint, Word, gambar, html utawa format liyane.
  2. Format presentasi endi sing bisa digabung?
    Sampeyan bisa nggabungake kabeh format presentasi: PPT (X), POT (M), PPS (M), ODP, lsp.
  3. Apa urutan presentation merge?
    Presentasi digabungake miturut urutan unggahan. Sawise sampeyan ngunggah presentasi, sampeyan bisa ndeleng urutan gabungan ing bagean kaca unggahan.
  4. Apa aku bisa nggabungake PPT karo file master gaya?
    Sampeyan bisa nambah presentasi menyang bagean unggahan pisanan lan geser file master menyang bagean unggahan kapindho. Presentasi bakal digabung lan master gaya bakal ditrapake.
Fast and easy

Cara Cepet lan Gampang Gabung

Unggah dokumen sampeyan, pilih jinis format simpen banjur klik tombol Convert . Sampeyan bakal entuk link download sanalika file diowahi.
Anywhere

Ngonversi saka ngendi wae

Kerjane saka kabeh platform kalebu Windows, Mac, Android lan iOS. Kabeh file diproses ing server kita. Ora ana plugin utawa instalasi piranti lunak sing dibutuhake kanggo sampeyan
High quality

Kualitas Gabungan

Proses konversi didhukung dening Aspose.Slides API sing misuwur ing industri, sing akeh digunakake ing akeh perusahaan Fortune 100 ing 114 negara.

Gabungan Didhukung Liyane

Sampeyan uga bisa nggabungake format file liyane. Mangga mirsani dhaptar ing ngisor iki.