PPT kanggo PPT Combiner App

Gabungke PPT menyang PPT online lan gratis.

Powered by aspose.com lan aspose.cloud .

* By uploading your files or using our service you agree with our Terms of Service and Privacy Policy.

* By uploading your files or using our service you agree with our Terms of Service and Privacy Policy.

Opsional upload file master gaya (file presentasi apa wae)


Pengin nggawe app Gabung presentation padha? Sinau carane nindakake ing kene .

Carane gabungke PPT nggunakake Aspose.Slides Combiner App

Carane gabungke PPT nggunakake Aspose.Slides Combiner App

  1. Bukak aplikasi Aspose.Slides PPT Combiner.
  2. Klik ing area gulung pisanan kanggo ngunggah utawa nyeret & nyelehake file PPT.
  3. Klik ing area gulung kapindho kanggo ngunggah file master gaya, yen sampeyan pengin aplikasi menyang file PPT digabungake.
  4. Pilih format file asil. Sampeyan bisa gabungke PPT menyang format presentasi PowerPoint utawa akeh format liyane.
  5. Klik tombol "Gabung". Ngundhuh utawa ngirim PPT gabungan minangka email. Yen file asil duwe format presentasi PowerPoint, sampeyan bisa ndeleng.
  6. Elinga yen file asil bakal dibusak saka server kita sawise 24 jam lan link download bakal mandheg bisa digunakake sawise periode wektu iki.
Aspose.Slides for .NET

Aspose.Slide Panggabungan

  • Gabungke dokumen PPT lan PPT .
  • Gabungke pirang-pirang file PPT bebarengan.
  • Gabungke file PPT saka ukuran apa wae.
  • Unggah file master gaya kanggo aplikasi ing file asil.
  • Gabungke file PPT menyang PowerPoint utawa format dokumen liyane.

FAQ

  1. Kepiye cara kerja aplikasi PPT Combiner?
    Aplikasi PPT Combiner nggabungake file PPT sing diunggah dadi siji file PowerPoint utawa dokumen.
  2. Pira file PPT sing bisa digabung karo app?
    Sampeyan bisa nggabungake rong file PPT bebarengan.
  3. Apa PPT Combiner gratis digunakake?
    Ya, PPT Combiner gratis kanggo digunakake.
Fast and easy

Cara Cepet lan Gampang Gabung

Unggah dokumen sampeyan, pilih jinis format simpen banjur klik tombol Convert . Sampeyan bakal entuk link download sanalika file diowahi.
Anywhere

Ngonversi saka ngendi wae

Kerjane saka kabeh platform kalebu Windows, Mac, Android lan iOS. Kabeh file diproses ing server kita. Ora ana plugin utawa instalasi piranti lunak sing dibutuhake kanggo sampeyan
High quality

Kualitas Gabungan

Proses konversi didhukung dening Aspose.Slides API sing misuwur ing industri, sing akeh digunakake ing akeh perusahaan Fortune 100 ing 114 negara.

Gabungan Didhukung Liyane

Sampeyan uga bisa nggabungake format file liyane. Mangga mirsani dhaptar ing ngisor iki.