Grafik PPT PowerPoint Online

Gawe grafik PowerPoint saka data excel, adhedhasar cithakan grafik.

Powered by aspose.com lan aspose.cloud .


1. Pilih salah siji saka loro: pencet "Upload File" kanggo ngunggah file data tabel saka piranti, utawa "Online Table" - kanggo nggawe data tabel online.

2. Ngundhuh file nganggo cithakan tabel, sunting nganggo data sampeyan banjur upload ing area gulung file ing ngisor iki.


* By uploading your files or using our service you agree with our Terms of Service and Privacy Policy.

2. Isenana tabel kanthi data bagan kanggo ngasilake grafik ing gambar ing ngisor iki.


3. Pilih jinis grafik banjur pencet "Generate Preview" kanggo generate iku.

Chart type

Gambar pratinjau bagan

4. Pilih jinis grafik generate lan format file kanggo nyimpen. Banjur pencet "Gawe Bagan".

Kepiye carane nggawe grafik presentasi online nganggo aplikasi Aspose.Slides Chart?

Kepiye carane nggawe grafik presentasi online nganggo aplikasi Aspose.Slides Chart?

  1. Bukak aplikasi Aspose.Slides Chart.
  2. Unggah file excel liwat tombol "Upload File" utawa area upload file. Utawa sampeyan bisa nggawe tabel data online liwat tombol "Tabel Online". Data tabel bakal digunakake kanggo nggawe grafik presentasi.
  3. Pilih jinis grafik presentasi sing bakal digawe liwat kolom "Jenis Bagan".
  4. Pilih format file bagan presentasi asil. Secara default, iku gambar PNG.
  5. Pencet "Gawe Bagan".
  6. Saiki sampeyan bisa ndownload bagan presentasi liwat tombol "Download Saiki" utawa ngirim liwat email.
Aspose.Slides for .NET

Aspose.Slide Charts

  • Nggawe grafik, diagram, grafik kanggo presentasi.
  • Gawe grafik kanggo presentasi PPT , PPTX lan PowerPoint.
  • Nggawe grafik PPT saka data excel.
  • Gawe grafik PPT adhedhasar template grafik.
  • Gawe presentasi infografis, presentasi bisnis sing makili data ing grafik.
  • Nggawe grafik kolom clustered.

FAQ

  1. Kepiye carane nggawe grafik presentasi online?
    Gunakake aplikasi online Aspose.Slides Chart kanggo nggawe grafik presentasi online.
  2. Kepiye carane aplikasi Aspose.Slides Chart?
    Aplikasi kasebut nggawe grafik presentasi adhedhasar data tabel sing diwenehake.
  3. Kepiye carane nggawe grafik presentasi adhedhasar data Excel?
    Gunakake tombol "Upload File" kanggo ngunggah data Excel kanggo grafik presentasi.
  4. Kepiye carane nggawe grafik presentasi tanpa data Excel?
    Nggawe tabel data online liwat tombol "Tabel Online", kanggo nggawe grafik presentasi online.
  5. Apa format grafik presentasi sing bisa digawe?
    Bagan presentasi sing digawe dening aplikasi Aspose.Slides Chart disimpen ing format gambar PNG, minangka standar. Nanging, sampeyan bisa milih format PowerPoint, Word, PDF, HTML liyane kanggo nyimpen.
Fast and easy

Konversi Cepet lan Gampang

Unggah spreadsheet Excel, pilih jinis grafik lan simpen jinis format banjur klik tombol "Gawe Bagan". Sampeyan bakal entuk link download.
Anywhere

Ngonversi saka ngendi wae

Kerjane saka kabeh platform kalebu Windows, Mac, Android lan iOS. Kabeh file diproses ing server kita. Ora ana plugin utawa instalasi piranti lunak sing dibutuhake kanggo sampeyan
High quality

Kualitas Konversi

Proses konversi didhukung dening Aspose.Slides API sing misuwur ing industri, sing akeh digunakake ing akeh perusahaan Fortune 100 ing 114 negara.

Bagan Didhukung Liyane

Sampeyan uga bisa nggawe grafik menyang format PNG. Mangga mirsani dhaftar lengkap ing ngisor iki.