Web PowerPoint Online

Gunakake aplikasi web PowerPoint iki kanggo nyunting presentasi online.

Powered by aspose.com lan aspose.cloud .

* By uploading your files or using our service you agree with our Terms of Service and Privacy Policy.


Kepiye cara nggunakake aplikasi panyuntingan Web PowerPoint dening Aspose.Slides?

Kepiye cara nggunakake aplikasi panyuntingan Web PowerPoint dening Aspose.Slides?

  1. Bukak aplikasi Aspose.Slides Editor.
  2. Klik ing area gulung file kanggo ngunggah presentasi utawa seret & selehake.
  3. Sampeyan bakal kanthi otomatis dialihake menyang aplikasi Editor lan ndeleng presentasi sampeyan dibukak kanggo nyunting.
  4. Saiki gunakake antarmuka Editor kanggo: ngowahi teks presentasi, ngganti wujud, ngganti wujud lan warna teks, ngganti ukuran lan gaya font, ngganti teks lan wujud, lsp.
  5. Kanggo nyimpen presentasi kanthi owah-owahan sing digawe, pencet tombol "Download".
  6. Elinga yen file presentasi bakal dibusak saka server kita sawise 24 jam lan link download bakal mandheg bisa digunakake sawise periode wektu iki.
 

Aspose.Slides Editor App digunakake kanggo nggawe lan nyunting presentasi PowerPoint (PPT utawa PPTX), cithakan lan tata letak. Muat presentasi sampeyan lan mirsani slide. Pilih unsur ing geser lan ngowahi sifat, werna, ukuran, tata letak, etc. Pindhah, ngowahi ukuran lan mbusak unsur. Zoom slide, ganti z-order, lsp. Download presentasi asil ing macem-macem format minangka PDF, TIFF, lsp.

Aplikasi Aspose liyane sing sampeyan pengin nyoba: Gabung aplikasi web kanggo nggabungake presentasi; Aplikasi web watermark kanggo nambah tandha banyu menyang presentasi.

Waca artikel babagan nggawe undhangan ing PowerPoint: 3 Langkah Gampang kanggo Nggawe Undangan ing PowerPoint

Aspose.Slides for .NET

Aspose.Slides Editor

  • Aplikasi Web PowerPoint gratis kanggo nyunting presentasi online.
  • Aplikasi Web PowerPoint ora mbutuhake PowerPoint diinstal ing komputer.
  • Aplikasi Web PowerPoint ora mbutuhake ekstensi browser kanggo diinstal.
  • Antarmuka aplikasi Web PowerPoint gampang dimangerteni, dadi sampeyan bisa ngowahi presentasi kanthi cepet.
  • Presentasi sing diowahi bisa diundhuh ing komputer yen perlu.

FAQ

  1. Apa aplikasi Web PowerPoint mbutuhake PowerPoint diinstal?
    Ora.
  2. Apa aplikasi Web PowerPoint mbutuhake ekstensi web utawa browser kanggo diinstal?
    Ora.
  3. Apa Web PowerPoint gratis?
    ya wis.
  4. Apa ana watesan ing file sing diunggah?
    Kanggo presentasi siji, ukuran file maksimal yaiku 35 MB lan jumlah slide maksimal yaiku 50. Yen sampeyan kudu ngowahi presentasi sing ngluwihi 35 MB utawa ngemot luwih saka 50 slide, disaranake sampeyan nggunakake Aspose PowerPoint Splitter kanggo mbagi slide dadi. sawetara presentations. Sampeyan banjur bisa ngowahi presentasi sing dipikolehi kanthi individu.
Fast and easy

Cepet lan Gampang Editor

Unggah dokumen sampeyan, pilih jinis format simpen banjur klik tombol Convert . Sampeyan bakal entuk link download sanalika file diowahi.
Anywhere

Ngonversi saka ngendi wae

Kerjane saka kabeh platform kalebu Windows, Mac, Android lan iOS. Kabeh file diproses ing server kita. Ora ana plugin utawa instalasi piranti lunak sing dibutuhake kanggo sampeyan
High quality

Kualitas Editor

Proses konversi didhukung dening Aspose.Slides API sing misuwur ing industri, sing akeh digunakake ing akeh perusahaan Fortune 100 ing 114 negara.

Editors Didhukung liyane

Sampeyan uga bisa ngowahi format file liyane. Mangga mirsani dhaptar ing ngisor iki.