Sunting SlideShow saka Presentasi

Gunakake editor slide show iki kanggo nyunting PPS, PPSX slideshow.

Powered by aspose.com lan aspose.cloud .

* By uploading your files or using our service you agree with our Terms of Service and Privacy Policy.


Cara ndeleng lan nyunting presentasi online nganggo aplikasi Aspose.Slides Editor

Cara ndeleng lan nyunting presentasi online nganggo aplikasi Aspose.Slides Editor

  1. Bukak aplikasi Aspose.Slides Editor.
  2. Klik ing area gulung file kanggo ngunggah presentasi utawa seret & selehake.
  3. Sampeyan bakal kanthi otomatis dialihake menyang aplikasi Editor lan ndeleng presentasi sampeyan dibukak kanggo nyunting.
  4. Saiki gunakake antarmuka Editor kanggo: ngowahi teks presentasi, ngganti wujud, ngganti wujud lan warna teks, ngganti ukuran lan gaya font, ngganti teks lan wujud, lsp.
  5. Kanggo nyimpen presentasi kanthi owah-owahan sing digawe, pencet tombol "Download".
  6. Elinga yen file presentasi bakal dibusak saka server kita sawise 24 jam lan link download bakal mandheg bisa digunakake sawise periode wektu iki.
 

Aspose.Slides Editor App digunakake kanggo nggawe lan nyunting presentasi PowerPoint (PPT utawa PPTX), cithakan lan tata letak. Muat presentasi sampeyan lan mirsani slide. Pilih unsur ing geser lan ngowahi sifat, werna, ukuran, tata letak, etc. Pindhah, ngowahi ukuran lan mbusak unsur. Zoom slide, ganti z-order, lsp. Download presentasi asil ing macem-macem format minangka PDF, TIFF, lsp.

Aplikasi Aspose liyane sing sampeyan pengin nyoba: Gabung aplikasi web kanggo nggabungake presentasi; Aplikasi web watermark kanggo nambah tandha banyu menyang presentasi.

Waca artikel babagan nggawe undhangan ing PowerPoint: 3 Langkah Gampang kanggo Nggawe Undangan ing PowerPoint

Aspose.Slides for .NET

Aspose.Slides Editor

  • Owahi utawa gawe presentasi PowerPoint online.
  • Sunting PPT , PPTX utawa format PowerPoint liyane.
  • Sunting slide presentasi, yaiku sunting PPS , PPSX .
  • Nggawe utawa ngganti template presentasi, tata letak, latar mburi.
  • Ngowahi unsur presentation lan ukuran, werna, etc.
  • Nambah utawa mbusak unsur saka presentation.
  • Ngowahi teks geser.
  • Gunakake Online PowerPoint Editor gratis kanthi jaminan kualitas pangolahan presentasi sing dhuwur.

FAQ

  1. Apa ana aplikasi gratis kanggo nyunting presentasi online?
    Aplikasi Aspose.Slides Editor minangka aplikasi gratis kanggo nyunting presentasi online, saka Windows, MacOS, Android, lan tanpa PowerPoint diinstal.
  2. Kepiye carane ngganti teks ing presentasi online?
    Aplikasi Aspose.Slides Editor minangka aplikasi gratis kanggo nyunting presentasi online, saka Windows, MacOS, Android, lan tanpa PowerPoint diinstal.
  3. Kepiye cara ngganti warna teks, ukuran font ing presentasi online?
    Klik ing teks sing pengin diowahi, pilih tab "Properties" ing menu sisih tengen. Temokake kolom "Teks" lan sunting teks ing kana.
  4. Kepiye cara mindhah wujud ing presentasi online?
    Klik ing wangun sing pengin dipindhah, lan njupuk klik nalika obah wangun.
  5. Kepiye cara nyimpen owah-owahan presentasi?
    Pencet tombol "Download" ing sisih ndhuwur, lan simpen presentasi ing komputer.
  6. Apa ana watesan ing file sing diunggah?
    Kanggo presentasi siji, ukuran file maksimal yaiku 35 MB lan jumlah slide maksimal yaiku 50. Yen sampeyan kudu ngowahi presentasi sing ngluwihi 35 MB utawa ngemot luwih saka 50 slide, disaranake sampeyan nggunakake Aspose PowerPoint Splitter kanggo mbagi slide dadi. sawetara presentations. Sampeyan banjur bisa ngowahi presentasi sing dipikolehi kanthi individu.
Fast and easy

Cepet lan Gampang Editor

Unggah dokumen sampeyan, pilih jinis format simpen banjur klik tombol Convert . Sampeyan bakal entuk link download sanalika file diowahi.
Anywhere

Ngonversi saka ngendi wae

Kerjane saka kabeh platform kalebu Windows, Mac, Android lan iOS. Kabeh file diproses ing server kita. Ora ana plugin utawa instalasi piranti lunak sing dibutuhake kanggo sampeyan
High quality

Kualitas Editor

Proses konversi didhukung dening Aspose.Slides API sing misuwur ing industri, sing akeh digunakake ing akeh perusahaan Fortune 100 ing 114 negara.

Editors Didhukung liyane

Sampeyan uga bisa ngowahi format file liyane. Mangga mirsani dhaptar ing ngisor iki.