Browser Kindle Highlights gratis

Deleng kabeh highlights lan cathetan saka Kindle kanthi gampang

Powered by aspose.com lan aspose.cloud

Unggah file 'MyClippings.txt' manual. Sampeyan bisa nemokake file iki ing piranti Kindle.

  1. Unggah 'My Clippings.txt'
  2. Gratis Kindle Highlights Viewer dening Aspose
  3. Panelusuran teks majeng
  4. Print highlights lan cathetan

Cepet lan gampang ngimpor data langsung saka akun Amazon sampeyan.

  1. Klik tombol
  2. Instal ekstensi Kindle Highlights Chrome
  3. Mlebu menyang Amazon.
  4. Jelajahi sorotan sampeyan
  5. Panelusuran teks majeng
  6. Print highlights lan cathetan
Kanthi ngunggah file utawa nggunakake layanan kita, sampeyan setuju karo Katentuan Layanan lan Kebijakan Privasi

Aspose eBook KindleHighlights

  • Browser Kindle Highlights gratis kanthi telusuran cepet
  • Sampeyan ora diwatesi karo eBook sing dituku saka Amazon
  • Gampang ngatur cathetan lan tetenger Kindle kanthi online
  • Layanan Kindle Highlights kasedhiya ing 50+ basa
  • Penyelenggara cathetan Kindle 100% gratis
  • Impor saka akun Amazon Kindle

Kindle Highlights

Deleng kabeh highlights lan cathetan saka Kindle kanthi gampang. Bisa nganggo highlights, tetenger lan cathetan file eBook, kalebu sing wis diundhuh kanthi manual menyang piranti Kindle. Sampeyan ora diwatesi karo eBook sing dituku saka Amazon.

Aplikasi gratis 'Kindle Highlights' bakal mbantu sampeyan ngekspor clippings saka piranti kanthi format sing trep kanggo diwaca mengko. Versi app saiki ngidini sampeyan ndeleng, ngurutake lan nggoleki Kindle highlights, tetenger lan cathetan. Mengko, kita arep ngetrapake kemampuan kanggo browsing clippings kanthi kapisah dening buku lan penulis, nambah tag, lan ngimpor clippings langsung saka akun Kindle/Amazon. Dadi, aplikasi kita kudu dadi Organizer Kindle Notes.

Sorotan ide kunci nalika maca

Minangka pamaca sing berpengalaman, kita nggunakake clippings kanggo nahan ide utama nalika maca eBook, uga nggawe cathetan Kindle dhewe. Iki minangka strategi sing cukup efektif kanggo nguwasani materi anyar. Kita pengin fokus ing konsep kunci lan ngisolasi kanggo analisis sing dipikirake mengko. Kita bisa maca maneh wacana teks sing disorot mengko lan cepet refresh materi ing memori kita.

Atur cathetan Kindle, sorotan lan tetenger

Piranti Kindle ndhukung kanthi lengkap kemampuan kanggo nyorot, menehi tetenger, lan menehi komentar babagan bagean teks tartamtu nalika maca. Kadhangkala perlu kanggo ngekspor kabeh clippings kasebut lan disimpen ing papan sing kapisah.

Yen sampeyan tuku eBook ing Amazon, sampeyan bakal entuk kabeh fitur impor lan ekspor iki langsung saka kothak. Yaiku, sampeyan mung bisa menyang situs web Amazon lan nemokake kliping sing dibutuhake ing akun sampeyan.

Nanging yen buku kasebut diundhuh menyang piranti kanthi manual, mula sampeyan ora bakal nemokake sorotan, tetenger lan cathetan sing cocog ing Amazon. Ing kasus iki, clippings mung bisa dijupuk saka file 'My Clippings.txt' dumunung ing piranti Kindle dhewe. Nanging ing kene ana masalah liyane - file iki diatur kanthi cara sing ora trep. Sampeyan bakal nemokake manawa kabeh buku lan cathetan dicampur karo siji liyane, lan cathetan sing padha katon kaping pirang-pirang.

Aplikasi 'Kindle Highlights' gratis kita ngrampungake masalah iki. Coba gratis kanggo ngatur sorotan, tetenger lan cathetan ing piranti maca kanggo mriksa maneh mengko.

Conversion EPUB2PDF TextToSpeech Reader KindleHighlights
Nuduhake ing Facebook
Nuduhake ing Twitter
Nuduhake ing LinkedIn
Ninggalake saran
Tetenger app iki

© Aspose Pty Ltd 2001-2022. Kabeh hak dilindhungi undhang undhang.