Text-to-speech online gratis

Ngonversi teks menyang audio online. Gratis, prasaja, kualitas dhuwur

Powered by aspose.com lan aspose.cloud

Kanthi ngunggah file utawa nggunakake layanan kita, sampeyan setuju karo Katentuan Layanan lan Kebijakan Privasi
Simpen minangka
Terusake
Wigati dimangerteni manawa mung Inggris text-to-speech sing didhukung saiki. Yen sampeyan pengin basa liyane didhukung, gunakake formulir umpan balik.

Aspose eBook TextToSpeech

  • Ngonversi EPUB, DJVU, TXT, FB2, DOCX, RTF, PDF
  • Cara cepet kanggo ngowahi eBook dadi buku audio
  • Simpen eBook kanthi gampang minangka audio
  • Teks kanggo swara, maca kanthi banter
  • TTS Reader, maca teks

Teks Gratis kanggo Wicara Online

Maca teks kanthi banter ing smartphone utawa tablet kanthi wicara AI sing muni alami. Mesin TTS sing dipasang kanthi otomatis ngowahi teks dadi wicara nggunakake sintesis swara gawean lan disimpen ing format audio. Pembaca teks kita adhedhasar model swara saraf sing wis dilatih lan ngasilake output audio sing paling apik.

Ngonversi eBook dadi buku audio online

Buku audio populer saiki. Sanajan, tuku buku audio sing digawe kanthi profesional bisa uga dadi hobi sing larang. Kajaba iku, sampeyan ora bisa nemokake saben buku audio sing dikarepake.

Kanggo ngatasi masalah kasebut, perusahaan kita wis ngembangake Pembaca Teks gratis sing bisa digunakake kanggo maca teks kanthi banter online. Gawe buku audio saka eBook kanthi sintesis wicara komputer kanthi gampang. Cukup nyelehake eBook menyang jendhela lan ngenteni nalika TTS otomatis ngowahi teks dadi swara. Iku pancen gratis.

TTS audio eBook swara alami

Bebarengan maca lan ngrungokake eBook ing audio. Ngonversi teks dadi swara swara alami lan download asil ing format audio. Dadi inspirasi kanggo ngganti buku sampeyan nganggo aplikasi web iki sing nampilake generator swara sing nyata.

Carane ngowahi EPUB, MOBI, PDF lan format file liyane kanggo wicara

  1. Unggah file kanggo ngowahi dadi wicara.
  2. Nemtokake paramèter TTS lan format audio output.
  3. Pencet tombol "Teks kanggo Speech".
  4. Download audio sing diprodhuksi kanggo ngrungokake langsung.
  5. Kirim link download menyang email.
TextToSpeech
Conversion EPUB2PDF TextToSpeech Reader KindleHighlights
Nuduhake ing Facebook
Nuduhake ing Twitter
Nuduhake ing LinkedIn
Ninggalake saran
Tetenger app iki

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kabeh hak dilindhungi undhang undhang.