Kompres File wae Gratis

Kompres lan Ngoptimalake Word, PDF, File Excel.

Didukung dening aspose.com lan aspose.cloud

Tingkat komprèsi

Kanthi ngunggah file utawa nggunakake layanan sampeyan, sampeyan setuju karo Katemtuan Layanan lan Kebijakan Privasi
UNDUH 
 
Kompres file liyane   Kirim menyang email  

Pencet Ctrl + D kanggo disimpen ing tetenger supaya ora digoleki maneh

Ngolah ...

Panampil Dokumen Ringan

Apik, Ramah, Gampang digunakake. Maca dokumen Word lan PDF.

Aspose.Total Compress

  • Ngoptimalake
  • Pilih derajat kompresi
  • Copot obyek sing ora digunakake saka dokumen
  • Ngidini konten kaca nggunakake maneh

Cara Ngompres dokumen file

  1. Upload dokumen file kanggo dikompres.
  2. Nemtokake paramèter banjur pencet "KOMPRES" tombol kanggo ngompres dokumen.
  3. Download dokumen sing dikompresi kanggo ndeleng langsung utawa kirim link menyang email.
  4. File output bakal dibusak saka server sawise 24 jam lan tautan undhuhan bakal mandheg digunakake.
Compress

Gawe dokumen sampeyan ing aplikasi gratis liyane

Kompres Cepet lan Gampang
Kompres Cepet lan Gampang

Upload dokumen sampeyan banjur pencet "KOMPRES" tombol Sampeyan bakal entuk file sing dikompresi sanalika operasi rampung.

Kompres saka piranti apa wae
Kompres saka piranti apa wae

Bisa digunakake saka kabeh platform kalebu Windows, Mac, Android lan iOS. Kabeh file diproses ing server kita. Ora perlu plugin utawa instalasi piranti lunak.

Kualitas Kompres
Kualitas Kompres

Didukung dening Aspose.Total. Kabeh file diproses nggunakake API Aspose, sing digunakake dening akeh perusahaan Fortune 100 ing 114 negara.

Conversion Merger Compress Signature Watermark Viewer Parser Annotation Unlock Protect Splitter Comparison Redaction Search
Share on Facebook
Share on Twitter
Share ing LinkedIn
Deleng aplikasi liyane
Deleng kode sumber
Ninggalake umpan balik
Tandhani app iki