hamburger-menu icon
  Products

  split svg Konverto Imazhi në tekst në linjë

  Softuer falas OCR për konvertimin e imazheve, dokumenteve ose pamjeve të ekranit në tekst në internet

  Mundësuar nga Apose.com dhe Apose.cloud

  *Duke ngarkuar skedarët tuaj ose duke përdorur shërbimin tonë, ju jeni dakord me tonë Kushtet e shërbimit dhe Politika e privatësisë
  Cilësimet
  50 ocr/scan-image ocr/scan-image/recognizeimage

  Ne kemi përpunuar tashmë 2394160 fotografi me një madhësi totale prej 2395689 MB

   

  Aspose.OCR

  OCR Imazhi To Text Converter është një aplikacion falas për të kryer OCR online në imazhet dhe dokumentet që ngarkoni. Convert skedarët tuaj të imazhit në tekst që mund të redaktoni pa instalim, plotësisht të lirë në çdo OS dhe platformë. OCR App lejon lehtësisht nxjerrjen e tekstit në gjuhë të ndryshme nga imazhet në formate të njohura: JPG, BMP, TIFF, PNG dhe të tjerë. Imazhi në konvertues teksti punon me çdo font tekst, stilet dhe faqet e faqeve. Softueri Aspose OCR përdor zbulimin automatik të paraqitjes së dokumenteve dhe korrigjimin e anon, duke ju siguruar rezultatet më të mira të njohjes.

  OCR është njohja optike e karaktereve që konverton tekstin në imazhet e dokumenteve në tekstin që mund të ruani, modifikoni ose kërkoni. Përdoret gjerësisht për të mbledhur të dhëna nga dokumente të ndryshme, të tilla si fatura, fatura, postë, kartëvizita dhe të tjera. OCR është gjithashtu një mjet i shkëlqyer që mund të përdoret për skanimin dhe dixhitalizimin e librave.

  In addition to its OCR capabilities, this free application provided by Aspose OCR also functions as an efficient photo-scanner and document photo-scanner. This extends its utility, allowing users to seamlessly convert images into editable text, thus broadening its applications beyond traditional OCR functionalities.

  Ky aplikacion falas i ofruar nga  Aspose OCR

  ScanImage video

  Si të konvertohet imazh në tekst

  Step 1 icon

  Hapi 1

  Ngarkoni imazhin tuaj

  Klikoni brenda zonës së hedhjes së skedarit për të ngarkuar skedarin një imazh ose tërhiqni dhe lëshoni skedarin një imazh.

  Step 2 icon

  Hapi 2

  Filloni procesin e njohjes

  Klikoni butonin "Scan Image" për të filluar procesin OCR.

  Step 3 icon

  Hapi 3

  Prisni disa sekonda

  Prisni derisa të shfaqet rezultati i njohjes.

  Step 4 icon

  Hapi 4

  Merrni rezultat

  Klikoni butonin "Shkarko" për të shkarkuar rezultatet e OCR ose thjesht kopjoni ato në kujtesën e fragmenteve.

  FAQ

  Si të konvertohet imazhi në tekst ose të nxjerrë tekstin nga imazhi?

  Convert një imazh në tekst me software OCR: Klikoni brenda zonës së rënies së skedarit për të ngarkuar skedarin një imazh ose drag & drop një imazh file. Klikoni Scan “Scan Image” për të filluar procesin OCR. Rezultatet e njohjes do të shfaqen dhe mund të kopjohen.

  A është aplikacioni Aspose OCR falas?

  Aplikacionet tona OCR janë absolutisht falas. Mos ngurroni ta përdorni sa të doni.

  Si mund t'i ruaj rezultatet OCR?

  Me aplikacionin OCR Scan Image mund të kopjoni tekstin e njohur ose ta ruani në format txt. Aplikacioni OCR në PDF ofron rezultate në formatin PDF të kërkueshëm.

  Si t'i ktheni fotografitë në tekst dhe të kopjoni tekstin nga një imazh?

  Ngarkoni skedarin tuaj imazh. Kliko "Skano imazhin" Merrni rezultatin.

  A mund të krijoj imazhe OCR në Linux, Mac OS ose Android?

  OCR Recognize funksionon në internet dhe nuk kërkon instalim softueri.

  Si të identifikoni tekstin nga një imazh?

  Klikoni brenda zonës së hedhjes së skedarit për të ngarkuar skedarin një imazh ose tërhiqni dhe lëshoni skedarin një imazh. Klikoni butonin "Scan Image" për të filluar procesin OCR. Prisni derisa të shfaqet rezultati i njohjes.

  What additional role does the photo-scanner function play in the Aspose.OCR application, and what benefits does it provide to users?

  The photo-scanner function in the Aspose.OCR application serves as an effective tool for converting images into editable text. This additional advantage allows users not only to perform optical character recognition (OCR) on documents but also easily convert photos and images into editable text. Thus, the Aspose.OCR application becomes a versatile tool for image and document processing, expanding its functionality and providing a broader range of capabilities for users.

  What additional functional advantage does the Aspose.OCR application offer, apart from its ability to perform OCR on images?

  In addition to its optical character recognition (OCR) capabilities, the Aspose.OCR application also functions as an efficient photo-scanner and document photo-scanner. This extends its utility, allowing users to seamlessly convert images into editable text, thereby broadening its applications beyond traditional OCR functionalities.

  Karakteristikat që do t'ju pëlqejnë

  Kryeni OCR të shpejtë dhe të lehtë

  Kryeni OCR të shpejtë dhe të lehtë

  Ngarkoni imazh tuaj dhe klikoni në butonin "Start OCR" për të kthyer imazh në tekst. Do ta merrni tekstin sapo të kryhet OCR.

  Kryeni OCR nga kudo

  Kryeni OCR nga kudo

  Ai funksionon nga të gjitha platformat duke përfshirë Windows, Mac, Android dhe iOS. Të gjithë skedarët përpunohen në serverët tanë. Asnjë shtojcë, instalim softueri ose burime harduerike nuk kërkohet për ju.

  Cilësi e lartë e njohjes

  Cilësi e lartë e njohjes

  Të gjithë skedarët përpunohen duke përdorur API-të Aspose, të cilat po përdoren nga shumë kompani të Fortune 100 në 114 vende.

  Zbulimi i automatizuar i paraqitjes së dokumentit

  Zbulimi i automatizuar i paraqitjes së dokumentit

  Nuk keni nevojë të shqetësoheni për vendosjen manuale të vendndodhjes së rajoneve të tekstit. Algoritmi ynë i automatizuar i zbulimit të paraqitjes së dokumenteve funksionon automatikisht.

  Korrigjim i avancuar i animit dhe përmirësimi i imazhit

  Korrigjim i avancuar i animit dhe përmirësimi i imazhit

  OCR mund të lexojë me sukses skanimet e cilësisë së dobët dhe të bëjë përpunimin paraprak të imazhit automatik për të korrigjuar rezolucionin e ulët, kontrastin e ulët, zhurmën dhe

  Shpejtësi e lartë pa burime

  Shpejtësi e lartë pa burime

  Mos u shqetësoni për harduerin, të gjitha operacionet llogaritëse bëhen në anën tonë. Ne përdorim serverë të bazuar në GPU me besueshmëri të lartë dhe me performancë të lartë për të pritur thelbin tonë, të ndërtuar mbi rrjete të shpejta nervore më të avancuara.

  © Aspose Pty Ltd 2001-2023. All Rights Reserved.