hamburger-menu icon
Language SH
Products

split svg Konvertoni Imazhi në PDF të kërkueshme në internet

Softuer falas OCR për konvertimin e imazheve, dokumenteve ose pamjeve të skanuara në PDF të kërkueshme

Mundësuar nga aspose.com dhe aspose.cloud

*Duke ngarkuar skedarët tuaj ose duke përdorur shërbimin tonë, ju jeni dakord me tonë Kushtet e shërbimit dhe Politika e privatësisë
Cilësimet

50 ocr/ocr-to-pdf ocr/ocr-to-pdf/ocr-to-pdf-action

Ne kemi përpunuar tashmë 841204 fotografi me madhësi totale prej 1136599 Megabytes

 

Aspose.OCR

Aspose.OCR to Searchable PDF është një aplikacion online falas për të kryer njohjen optike të karaktereve në llojet e imazheve të përdorura zakonisht. Ai lejon nxjerrjen me lehtësi të tekstit në gjuhë të ndryshme nga imazhet me çdo format, çdo font, stil dhe paraqitje, fotografi të tëra ose pjesë të tij, me zbulimin e automatizuar të paraqitjes së dokumentit, korrigjimin e animit dhe reduktimin e zhurmës përpara njohjes së tekstit.

Ky aplikacion falas i ofruar nga  Aspose.OCR

ScanImage video

Si të konvertohet imazh në PDF

Step 1 icon

Hapi 1

Ngarkoni imazhin tuaj

Klikoni brenda zonës së hedhjes së skedarit për të ngarkuar skedarin një imazh ose tërhiqni dhe lëshoni skedarin një imazh.

Step 2 icon

Hapi 2

Filloni procesin e njohjes

Klikoni butonin "Scan Image" për të filluar procesin OCR.

Step 3 icon

Hapi 3

Prisni disa sekonda

Prisni derisa të shfaqet rezultati i njohjes.

Step 4 icon

Hapi 4

Merrni rezultat

Ruani rezultatet OCR si PDF të kërkueshme ose shikoni ato në shfletues.

FAQ

Si të konvertohet një imazh në PDF e kërkueshme ose të nxirret tekst nga një imazh?

Konvertoni një imazh në PDF të kërkueshme me softuerin Aspose OCR: Klikoni brenda zonës së hedhjes së skedarit për të ngarkuar skedarin një imazh ose tërhiqni dhe lëshoni skedarin një imazh. Klikoni butonin Skanoni imazhin për të filluar procesin OCR. Shikoni ose shkarkoni një PDF.

A është pa pagesë krijimi i një PDF të kërkueshëm nga imazh?

Aplikacionet tona OCR në internet janë absolutisht falas. Mos ngurroni ta përdorni sa të doni.

Si ta ktheni një fotografi në PDF të kërkueshme dhe të kopjoni tekstin nga PDF?

Ngarkoni skedarin tuaj imazh. Kliko "Skano imazhin" Merrni rezultatin.

A mund të OCR imazh në Linux, Mac OS ose Android?

OCR në PDF e kërkueshme funksionon në internet dhe nuk kërkon instalim softueri.

Sa kohë duhet që imazhi OCR në PDF të kërkueshëm?

Ky konvertues funksionon shpejt. Mund të ndërtoni një PDF të kërkueshme nga një imazh në pak sekonda.

Karakteristikat që do t'ju pëlqejnë

Kryeni OCR të shpejtë dhe të lehtë

Kryeni OCR të shpejtë dhe të lehtë

Ngarkoni imazh tuaj dhe klikoni në butonin "Start OCR" për të kthyer imazh në tekst. Do ta merrni tekstin sapo të kryhet OCR.

Kryeni OCR nga kudo

Kryeni OCR nga kudo

Ai funksionon nga të gjitha platformat duke përfshirë Windows, Mac, Android dhe iOS. Të gjithë skedarët përpunohen në serverët tanë. Asnjë shtojcë, instalim softueri ose burime harduerike nuk kërkohet për ju.

Cilësi e lartë e njohjes

Cilësi e lartë e njohjes

Të gjithë skedarët përpunohen duke përdorur API-të Aspose, të cilat po përdoren nga shumë kompani të Fortune 100 në 114 vende.

Zbulimi i automatizuar i paraqitjes së dokumentit

Zbulimi i automatizuar i paraqitjes së dokumentit

Nuk keni nevojë të shqetësoheni për vendosjen manuale të vendndodhjes së rajoneve të tekstit. Algoritmi ynë i automatizuar i zbulimit të paraqitjes së dokumenteve funksionon automatikisht.

Korrigjim i avancuar i animit dhe përmirësimi i imazhit

Korrigjim i avancuar i animit dhe përmirësimi i imazhit

OCR mund të lexojë me sukses skanimet e cilësisë së dobët dhe të bëjë përpunimin paraprak të imazhit automatik për të korrigjuar rezolucionin e ulët, kontrastin e ulët, zhurmën dhe

Shpejtësi e lartë pa burime

Shpejtësi e lartë pa burime

Mos u shqetësoni për harduerin, të gjitha operacionet llogaritëse bëhen në anën tonë. Ne përdorim serverë të bazuar në GPU me besueshmëri të lartë dhe me performancë të lartë për të pritur thelbin tonë, të ndërtuar mbi rrjete të shpejta nervore më të avancuara.