Loading Aspose.3D...

Aplikasi online gratis kanggo ndandani file X.

Ndandani file X sumber kanggo dicithak.

Powered by aspose.com and aspose.cloud

Aplikasi ndandani X digunakake kanggo nyetak 3D, bisa ndeteksi lan ndandani cacat saka file X sing diunggah, kayata vektor normal sing ora bener, vektor normal ilang, model ora duwe kekandelan, bolongan sing ora dikarepake, sampeyan uga bisa pratinjau sadurunge mutusake. masalah sing kudu didandani. Sampeyan ora perlu nginstal piranti lunak khusus kanggo mbukak dokumen X, mung mbukak aplikasi iki nggunakake browser web, banjur seret dokumen menyang area unggahan, banjur klik tombol ndeleng, dokumen sampeyan bakal mbukak ing browser preduli saka apa sampeyan nggunakake Windows, Linux, MacOS, Android utawa malah piranti seluler.

Aspose.3D

  • Ndhukung macem-macem format 3D.
  • Ndeteksi kesalahan model kanthi otomatis.
  • Siji klik kanggo ndandani kabeh kesalahan.
  • Simpen minangka AMF, OBJ, STL kanggo dicithak.
Aspose.3D

Carane nggunakake aplikasi ndandani X kanggo ndandani file X sampeyan.

  • Klik ing area gulung file kanggo ngunggah file utawa seret & selehake file.
  • File sampeyan bakal diunggah lan kita bakal nuduhake sampeyan cacat file kanthi pratinjau.
  • Pilih masalah sing bisa kita ndandani kanggo sampeyan, banjur klik tombol ndandani
  • Link download file sing wis didandani bakal kasedhiya langsung sawise didandani.

File model DirectX

X yaiku image model DirectX file dianggokang teknologia DirectX sing kanggo 3D grafik in games. Format file nungkatkeun struktur 3D objek kanggo meshes, texture, animasi, sareng objek.

Waca liyane

HowTo

FAQ

  • 1

    ❓ Kepiye carane bisa ndandani file 3D?

    Pisanan, sampeyan kudu ngunggah file kanggo ndandani, seret & selehake file 3D utawa klik ing area putih kanggo milih file. Banjur klik tombol "REPAIR NOW". Aplikasi kita bakal ndhaptar masalah sing ditemokake, pilih masalah sing pengin didandani kanggo sampeyan, banjur sampeyan bisa ndownload file sing wis didandani.
  • 2

    ⏱️ Suwene suwene kanggo ndandani 3D?

    Aplikasi ndandani iki dianggo kanthi cepet. Sampeyan bisa ndandani file 3D ing sawetara detik.
  • 3

    🛡 Apa aman kanggo ndandani file 3D nggunakake aplikasi ndandani gratis?

    mesthi! Link download file asil bakal kasedhiya langsung sawise didandani. Kita mbusak file sing diunggah sawise 24 jam lan link download bakal mandheg bisa digunakake sawise periode kasebut. Ora ana sing duwe akses menyang file sampeyan. Ndandani file pancen aman.
  • 4

    💻 Apa aku bisa ndandani file 3D ing Linux, Mac OS utawa Android?

    Ya, sampeyan bisa nggunakake aplikasi ndandani gratis ing sistem operasi apa wae sing duwe browser web. Aplikasi ndandani 3D kita bisa digunakake kanthi online lan ora mbutuhake instalasi piranti lunak.

Sempi lan gampang ngarep

Unggah dokumen sampeyan, klik tombol "Gabung", sampeyan bakal langsung ndeleng isi 3D.

Mulah saka wah

Kerjane saka kabeh platform kalebu Windows, Mac, Android lan iOS. Kabeh file diproses ing server kita. Ora perlu nginstal plugin utawa piranti lunak kanggo sampeyan.

Kompatibilitas

Didhukung dening Aspose.3D. Kabeh file diproses nggunakake Aspose API, sing digunakake dening akeh perusahaan Fortune 100 ing 114 negara.

Dipentingan lian

Sampeyan uga bisa ndandani menyang akeh format file liyane. Mangga mirsani dhaptar lengkap ing ngisor iki.

Konversi Piano Virtual Bubble Tank 2D tekeb Nggoleki ndandani Panyawang Pangukuran Undo-type Panggabungan Lithophane Kompresi Watermark Prosifike Undo-type
   English
   Deutsch
   Dansk
   Català
   Čeština
   Cymraeg
   Español
   Eestlane
   Français
   Gaeilge
   Hrvatski
   Indonesia
   Italiano
   Lietuvis
   Magyar
   Nederlands
   Norsk
   Português
   Polskie
   Română
   Slovák
   Suomalainen
   Türk
   한국어
   日本語
   中文简体
   中文繁體
   فارسی
   Қазақ
   اردو
   Íslenska
   Svenska

© Aspose Pty Ltd 2001-2021. All Rights Reserved.